5.09.12 г.

Свински пържоли с кашкавал и лук

Нужните продукти:
700 гр. св.пържоли без кост
300 гр. кашкавал
2-3 глави лук
черен пипер
морска сол
зехтин

Ако месото не е нарязано го режем на пържоли и след това хубаво ги начукваме. От двете страни ги натриваме хубаво с черен пипер и сол. За черният пипер изберете според предпочитанията ви, а за солта е около щипка сол на страна.




 След това ги нареждаме в удобна тавичка, покриваме ги с лука нарязан на полумесеци и печем на 250гр. за 30 мин. от едната страна. След това завъртаме и от другата страна и поръсване с настърган кашкавал. Допичаме още 20 мин. и сме готови :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар