5.02.12 г.

Свинско с розмарин и дижонска горчица

Нужните продукти:
около 500 - 600 гр. свински врат
1 глава лук
5 - 6 скилитки чесън
връзка розмарин
дижонска горчица
сол 
черен пипер
червено вино
зехтин

Нарязваме месото на пържолки с дебелина около 1 пръст. Начукваме ги добре и ги слагаме в марината от 2 с.л. дижонска горчица, малко червено вино, сол и черен пипер. Нека покиснат около час така. После ги нареждаме в тава без да махаме маринатата и ги поръсваме с пръчки розмарин, нарязан на полумесеци лук и целите, обелени скилитки чесън.
Печем около 40 мин на вентилатор на 200 градуса.

За гарнитура можем да прибавим картофено пюре :)









Няма коментари:

Публикуване на коментар