2.10.11 г.

Кьопоолу (или както там се пише...)

Нужните продукти:
3бр. патладжани, средно големи
1 домат
3 скилитки чесън
олио
оцет
сол

Начин на приготвяне:
Слагаме патладжаните и домата в тавичка с около пръст вода на дъното и ги печем в печката до омекване. Домата ще стане готов преди патладжаните и е хубаво да го извадите преди тях. Ще го познаете по това, че започва да се бели.
Печените патладжани, прибавяме към домата и пасираме до желаната гъстота. Аз не обичам семчици вътре и за това го пасирам до пъъъълна гладкост.

Пресоваме скилитките чесън и добавяме сол,оцет и олио на вкус.. Воалааааа






P.S. Може да има външен вид на бебешка д****я, ама пък е вкусно..

Няма коментари:

Публикуване на коментар