26.05.12 г.

Канелони със сирена

Нужните продукти:
1 пак. канелони
доматен сос
сирене
извара
пармезан
кашкавал
топено сирене
пресен босилек
черен пипер


Внимателно изваждаме всички канелони и преценяваме в каква тава ще ги съберем като ги нареждаме празни. В дълбока купа натрошаваме сиренето, прибавяме изварата, настъргания
кашкавал и пармезан, накрая и ситно нарязаното топено сирене. На дъното на тавата заливаме половината от доматеният сос, в който сме сложили ситно нарязания босилек и черния пипер.
Върху него нареждаме канелоните, които пълним със сместа с помоща на торбичка. Режем едното връхче на торбичката пълним със смес и "цвръцкаме" в канелоните (я какъв хубав глагол употребих :D ).

Нареждаме пълните канелони и ги заливаме с остатъка от доматения сос. Слагаме във фурната на 200 градуса на вентилатор, и печем докато канелоните омекнат. След това поръсваме с пармезан и настърган кашкавал и пак и допичаме до зачервяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар