16.12.14 г.
Гъбена супа с риган
Нужните продукти:
500 гр. печурки
250 мл. течна сметана
1 глава лук
3 скилидки чесън
300 мл. пилешки бульон
сол
черен пипер
пресен риган
Почистваме и измиваме печурките и ги нарязваме на тънки филийки заедно с пънчетата. Нарязваме главата лук и чесъна на ситно и задушаваме всичко докато гъбите намалят обема си поне на половина.
След като сме задушили гъбите добавяме сметаната и бульона, разбъркваме добре, овкусяваме със солта и черният пипер и оставяме да поври още 20 мин. След като изключим котлона поръсваме с пресен риган.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар