19.11.11 г.
Панирани сиренца "Хепи"
Нужните продукти:
1 кг. сирене
2 яйца
червен пипер
мащерка
риган
галета
Натрошаваме сиренето и му добавяме червен пипер,мащерка и риган. След като разбъркаме всичко добре добавяме и 2те разбъркани яйца. Сместа разделяме на топчета с големината на орех, овалваме ги в галета, подреждаме ги в съд и ги слагаме във фризера за минимум час. По принцип можете да ги замразите и за дълго време и да ги пържите при нужда от мезе за бирата :) След час ги вадите и ги пържите в силно сгорещена мазнина.
P.S. След като ги изпържите трябва много внимателно да ги вадите,защото са много мекички и е възможно да се поразкъсат (..като част от моите). Това естествено не им попречи да бъдат изядени...
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар