0.500 гр кайма
4 глави лук
хлебни трохи
черен пипер
кимион
червен пипер
чубрица
Главите лук се почистват и се разрязват на половина. Разделяме ги лист по лист до размер, в който ще можем да пълним с кайма. Смесваме каймата с всички сухи подправки и със ситно нарязаната вътрешна част на лукчетата. След това взимаме от сместа и я притискаме между две лучени листенца. Всички бомбички нареждаме в лист фолио плътно една до друга и ги покриваме с другия край на фолиото като ги затваряме стегнато.
Печем във фурната за 30 - 40 мин на 200 градуса. Според мен рецептата е подходяща и за приготвяне на огън, когато сте на къмпинг или барбекю.
Onion Bombs
ingredients:
minced meat
4 onions
black pepper
red pepper
bread crumbs
Mix the meat with the other ingredients. Squish everything between two pieces of onion. Let them to cook for 30 - 40 min.
Няма коментари:
Публикуване на коментар