14.10.15 г.
Запечен карфиол/броколи със сирена
Нужните продукти:
1бр. карфиол/броколи
моцарела
чедър
топено сирене
масло
сол
В дълбока тенджера наливаме вода, добавяме лъжица сол и слагаме на котлон да заври. След като водата заври слагаме почистеният от листа и изрязан до дръжка зеленчук. Първо го пускаме от страната на розичките за 10-15 мин, след това обръщаме от към дръжката и оставяме докато омекне. Периодично го проверявайте с вилица, за да не се развари прекалено. След като се свари изваждате и изцеждате, прехвърляте в тава и оставяте да се охлади 10-15 мин време. След това в разстоянията между розичките поставяме нарязаните видове сирена. Запичаме докато сирената се разтопят.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар